• itulau

Tala Fou

Fuafuaga Fuafuaga o Meaafale – Fa'aigoa Fa'aigoa Fa'asu'u Fa'ailoga Gillmore Avanoa

Ulutala itulau

Fuafuaga Fuafuaga o Meaafale - Fa'aitala Fa'asu'u

Meta faʻamatalaga

E tusa ai ma le faiga o totonu, o meaafale tioata ua toe fo'i i le malamalama.Fa'ailo o tioata fa'anumeraina o se tasi lea o tulaga maualuga meafale o le 2023.

upu autu

meaafale mamanu faiga 30, totonu mamanu faiga 320, meaafale faiga 2023, fagufagu meaafale 30, totonu o le taimi nei mamanu mamanu 70

img (1)

Fuafuaga Fuafuaga o Meaafale - Fa'aitala Fa'asu'u

O meaafale tioata fa'afefete o lo'o i ai se taimi moni e tatau ona i ai mo le mamanu totonu fa'aonaponei.Fa'ailoga tioata fa'afefete o le auala lea e alu ai pe afai o lo'o e su'eina se tasi o meaafale pito sili ona manaia i le 2023. O laina matagofie o tioata fa'afefete e foliga mata'ina pe a fa'apipi'i fa'atasi ma fa'avaa u'amea lamolemole.O a matou meaafale fa'aonaponei e fa'aogaina ai lenei fa'afefiloi o elemene mamanu fa'alelei e fausia ai le teuteuga matagofie o fale.O iinei matou te suʻesuʻeina ai lenei faʻataʻitaʻiga matagofie o meaafale ma fautuaga ile faʻaogaina o nei mea mataʻina i lou fale.

Tu'uga o meaafale tioata fa'afefeteina o aso ua mavae

O le fa'aogaina o le tioata fa'apipi'i po'o le fa'afefeteina o se tasi lea o ta'aloga sili ona ta'uta'ua i totonu o le fale.Ae ui i lea, o le faʻaogaina o lenei auala i meaafale na faʻasalalauina foi i aso ua mavae.O meaafale fa'aonaponei o le ogatotonu o le seneturi e masani ona fa'afefiloi mea eseese e fausia ai mea matagofie ae aoga.

O mamanu o le a faʻamalieina ma le taulaʻi ile mamanu laʻititi.O meaafale tioata fa'afefete e masani ona i ai fa'ailo i luga o atigi pusa po'o faitoto'a o kapoti, o lea sa sili ona ta'uta'ua i kapoti meainu ma fa'ato'aga laulau.

O meaafale Art deco o le 1920s ma le 30s na fa'aalia ai mamanu fa'atusa ma mea mata'ina.E masani ona i ai foliga tutusa ma mamanu faaonaponei o le ogatotonu o seneturi ae e tele atu auiliiliga.Sa fa'aogaina fa'amanu ma teuteuga e fa'aopoopo ai le aulelei.

Pe o le potu malolo e teu ai po o laulau'ai, o vaega mai lenei mamanu mamanu sa lavelave ma faʻapitoa.O meaafale tioata fa'afefete mai le taimi nei e masani ona fa'aalia ai paneta tioata lanu amber.

Manatu Fuafuaga o Meaafale - Mata'eta'i Fa'asu'a

O lo'o avanoa le tele o filifiliga o meaafale tioata fa'afefete, o lea e te maua ai se mea e te alofa i ai pe a e mana'o e fa'aoga lelei lenei faiga o lo'o iai i totonu.Afai o lo'o e su'eina meaafale lelei atoatoa mo le potumoe po'o se seti 'ai, e mafai ona e mauaina meaafale tioata fa'afefete mo oe.O lanu sili ona lauiloa e aofia ai
Mata'eta'i Fa'a'ula'i Efuefu Usu.

O le vaaiga mata'ina o tioata fa'a'efu'efu e matagofie i meaafale fa'aonaponei.O le ae mauaina lenei mea fa'alelei e fa'aoga i ata po'o faitoto'a o le kapeneta.Pe a fa'atusatusa i le oak paepae pa'epa'e, o le tioata fa'afefete i luga o lenei Adriana Grey ma White Bedside Chest e matua ofoofogia lava!

img (2)

tioata fa'afefete ile Amber Bronze.

O se tasi o filifiliga sili ona matagofie mo totonu o fale mo fale faʻaonaponei o le amber bronze fluted glass.E fe'ilafi mai le malamalama mai le tioata i leo e pei o se maa e maua ai se centrepeice matagofie i soo se potu.O le Laupapa Fa'atauga Lapopo'a Lapopo'a Grey ma Amber Glass e lelei tele mo se potu 'ai, potu malolo, po'o le alatele.

img (4)

Fa'ata'ita'iina o ipu tioata i lou fale

O le fa'aogaina ma le mata'ina o foliga o tioata fa'afefete e fa'aaogaina i le tele o mea.O mea teuteu o le fale, e aofia ai fagu faʻafefe ma moli, o se auala faigofie e faʻaopoopo ai lenei sitaili i lou fale.O le fa'aogaina o lenei fa'ata'ita'iga i totonu i se faiga la'ititi ae fa'afoliga e mafai ai ona e fa'aopoopoina se mea e le tumau i lou fale, e pei o le Adriana Large Buffet Sideboard E tusa lava pe fa'aaoga fa'apitoa i se vaega la'ititi o le fascia meaafale, e maua ai se si'ufofoga fa'afiafia i le vaega e fa'aalia ai.

img (3)

O meaafale tioata fa'afefeteina o se tasi lea o faiga fa'ata'ita'iga i totonu e talafeagai mo le tele o sitaili fa'ailoga fale.E mafai ona e filifilia se tasi vaega sili ona lelei mo lou potu malolo pe faʻatau se filifiliga e fatu ai se mamanu faʻatasi.

E pei o so'o se meaafale, e taua tele le tufuga.So'o se mea e te filifilia e tatau ona i ai se fa'ai'uga fa'alelei ma ia gaosia i le tulaga maualuga.Atonu e sili atu le tau ae mafaufau i lenei mea o se tupe teufaafaigaluega.Ose tupe teu fa'afaigaluega e mafai ona e fiafia i ai a'o e faia le sitaili fale taugata na e mafaufauina i taimi uma.

O le Adriana collection o se faʻataʻitaʻiga lelei o tioata faʻafefete faʻatasi ma le oak lamolemole ma le lalelei.E mafai ona e mauaina le tele o meaafale tioata fa'afefete mo so'o se potu i totonu o lou fale i lenei fa'aonaponei meaafale.


Taimi meli: Nov-18-2022